Kasper Sørensen bidrog med et meget engagerende, inspirerende og anderledes indlæg for vores ledere om storytelling og brug af historien til at formidle et budskab. Ud over stor underholdningsværdi kunne vi lægge endnu et par simple men effektive ledelsesværktøjer i kassen!

Kurser i mundtlig gennemslagskraft gennem storytelling for personalegrupper

Vi tilbyder skræddersyede kurser til din virksomhed. Vi underviser bl.a. i mundtlig retorik, dialogisk samarbejdskultur og kunde- og ledelseskommunikation gennem storytelling.
Vi holder alt fra oplæg på et par timer til workshops over flere dage. Der er både mulighed for at afholde kurserne i Fortællekunstens egne lokaler på Vesterbro eller ude hos den enkelte virksomhed.

Vi gør en dyd i at tilpasse kurset til den enkelte kundes behov og derfor varier pris, fokus og varighed selvfølgelig herefter.

Fortællekunstens faste kurser i samarbejde med BestTellers Scene

Fortællekunstens faste kursusforløb henvender sig til dig, der vil bevæge sig væk fra powerpoints og fastlagte manuskripter over til en mere dynamisk og vedkommende måde at udtrykke dig på. Historiefortælling åbner et hav af muligheder for dig som inspirerende og karismatisk taler. Kurserne gør det muligt for dig at bedrive effektiv og modtgerfokuseret mundtlig kommunikation ved hjælp af historiefortælling.

Grundforløbet spænder over 6 måneder og indeholder 6-8 moduler. Kurserne bliver holdt i samarbejde med Besttellers scene og foregår i hyggelige lokaler på Vesterbro. Se mere om kursernes tidspunkter, indhold og pris på Besttellers hjemmeside her.

Fortællekunsten